Prémiový obsah
★★★★
2.5K čtenářů
50 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
papírem a poté rozmáčkneme aby nám vznikla placatí sušenka
polovině vykrojíme střed, ze zbytků můžeme vytvarovat velikonoční Pečeme dozlatova, slepíme marmeládou, doprostřed dáme velikonoční
Odleželé těsto vyválíme na tenkou placku a vykrajujeme velikonoční Po vyjmutí z trouby necháme sušenky vychladnout.
Sušenky pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňů cca Po vyjmutí z trouby necháme sušenky vychladnout.
Utřeme máslo s cukrem, prášek smícháme s moukou, přidáme aroma, spojíme a uděláme těsto. Poté tvoříme
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme skořici, mrkev, citronovou kůru a šťávu, cukr a měkké máslo
Potom těsto vyválíme na placku a vykrajujeme velikonoční
Barevnými polevami potřete vychladlé sušenky a nechte ozdobte a zbylou polevou nakonec přilepte sušenky
Přes sítko slijte rozmixovanou pomerančovou šťávu. Přidejte ji do pomerančové šťávy a dobře promíchejte