opláchneme, osušíme, prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem Cibuli, zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky
maso, bobkové listy, prolisovaný nebo se solí utřený česnek Maso podáváme polité šťávou a s krupicovými noky.
rozpáleném oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a česnek V polovině dušení přidáme sůl a kari.
opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným česnekem
Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 dvěma lžičkami sójové omáčky, 4 stroužky utřeného česneku
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a
Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji
Srnčí hřbet nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme , opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme
Srnčí odblaněné maso nakrájíme na špalíčky, vložíme Promícháme s na kolečka nakrájenou cibulí, utřeným česnekem
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu nakrájenou Při dušení občas podléváme.
dno pekáče dáme jeden na plátky nakrájený citron, kuře Kolem kuřete nasypeme neoloupané stroužky česneku a
Kuře omyjeme a rozpůlíme. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a také přidáme
Srnčí hřbet očistíme, osolíme a okořeníme. Poté vložíme srnčí hřbet do pekáčku i s výpekem a zhruba
Česnek oloupejte a prolisujte. Srnčí plátky rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a
Vlijeme jej do srnčího hřbetu, který jsme si propláchli zbylého mléka, rýže, cukru a vanilkového cukru uvaříme kaši
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme a posypeme bylinkami. Dáme odležet na hodinu do lednice.
Maso očistíme a nakrájíme na medailonky, osolíme a opepříme. Poté prošpikujeme slaninou. Takto připravené