Prémiový obsah
★★★★
5.3K čtenářů
Také máte doma sešit s rodinnými recepty s poznámkami a přepisovaným vybledlým písmem? Tak to ho jistě vytahujete alespoň o adventu, protože kdyby nic jiného, tak babiččiny rohlíčky jsou prostě ty "nej"!
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
váleček a děláme menší nočky, ze kterých poté vyválíme rohlíčky Hotové rohlíčky obalíme v cukru.
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož