Prémiový obsah
★★★★
5.4K čtenářů
Také máte doma sešit s rodinnými recepty s poznámkami a přepisovaným vybledlým písmem? Tak to ho jistě vytahujete alespoň o adventu, protože kdyby nic jiného, tak babiččiny rohlíčky jsou prostě ty "nej"!
40 m
Redakce Recepty.eu
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
váleček a děláme menší nočky, ze kterých poté vyválíme rohlíčky Hotové rohlíčky obalíme v cukru.
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.