Prémiový obsah
★★★
758 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Zpracujeme těsto, děláme lžičkou hromádky a pečeme do růžova, ještě horké obalujeme v moučkovém cukru
Rozlámanou čokoládu necháme s trochou vody rozpustit v kastrůlku. Rozinky omyjeme a naložíme do rumu.
Hotové hrudky ihned sundáme z plechu a dáme vychladnout Vychladlé hrudky ozdobíme trochou rozpuštěné bílé čokolády
Vlašské, pistáciové a piniové oříšky nahrubo nasekáme a vsypeme do mísy. Přidáme nastrouhanou čokoládu
Pomocí lžiček děláme hrudky, které vkládáme do papírových
Čokoládu rozlámeme na malé kousky a přidáme máslo a vanilkový cukr. Zahříváme ve vodní lázni, umícháme
Celá vejce s cukrem ušleháme do pěny. Do tohoto základu přidáme mouku prosetou s kypřícím práškem a poté
Oloupané mandle posypeme vanilkovým cukrem a opražíme nasucho do zlatavé barvy. Bílou čokoládu rozpustíme
Do horké vodní lázně postavíme hrnec s vejci a cukrem. Elektrickým šlehačem ušleháme do husté hmoty.