Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Příprava krému: Máslo smícháme s mlékem a vyšleháme krém a dáme do zdobícího sáčku.
Směs rozdělíme do misek, přelijeme vychlazeným karamelovým krémem ozdobíme šlehačkou a posypeme drobně pokrájeným
Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme sníh z bílků a pak ořechy. Plech vyložíme papírem a poklademe oplatkami
Na krém vyšleháme mascarpone s karamelovým salkem a krém.
karamelové mléko a rum. Zbylým krémem potřeme dort po vršku a obvodu.
máslo s kondenzovaným mlékem a zašleháme v hladký krém
Hotový hladký krém naplníme do sáčku a dáme do lednice Dohotovení: Nakonec krémem zdobíme vychladlé hotové
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
Z mléka, pudinku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink, který za stálého míchání vychladíme. Potom
Na mírném ohni rozpustíme ztužený tuk a čokoládu, přidáme prosátý moučkový cukr s kakaem a umícháme dohladka