Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Příprava mušliček: Ze všech surovin vypracujeme těsto Dohotovení: Slepíme máslovým krémem vždy dvě mušličky
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme odpočinout. Pak vyválíme na plát, ze kterých vykrajujeme
Z mouky, tuku, žloutků a rumu si uděláme těsto. Vypíchnutá kolečka si naplníme náplní, přehneme a upečeme
Z mouky, změklého másla, žloutků, cukru a rumu vypracujeme těsto a dáme asi na dvě hodiny do chladna
Těstoviny uvaříme podle návodu. Česnek a rajčata nakrájíme na půlky. Na sucho opečeme piniové oříšky.
Hotové mušličky obalíme v cukru a necháme pořádně uležet
Těstoviny uvaříme podle návodu, bez soli. Současně s nimi uvaříme nakrájenou dýni a hrášek. Mezitím na