Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Na každé kolečko dáme lžičkou ořechovou náplň. kolečka asi při 180 °C do mírného zrůžovění. při pečení se mušličky
Z mouky, změklého másla, žloutků, cukru a rumu vypracujeme těsto a dáme asi na dvě hodiny do chladna
Z mouky, tuku, žloutků a rumu si uděláme těsto. Vypíchnutá kolečka si naplníme náplní, přehneme a upečeme
těsta vytvoříme kuličky, které vtlačujeme do formiček mušliček Na linecká kolečka o velikosti mušliček, která si předem
Z mouky, změklého másla, žloutků, cukru a rumu vypracujeme těsto a dáme asi na dvě hodiny do chladna
Drobné těstoviny (nejlépe mušličky) uvaříme podle Ihned po přípravě ořechové mušličky podáváme.
Všechny ingredience smícháme a vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na dvě části. Poté vyválíme
Těstoviny uvaříme podle návodu. Česnek a rajčata nakrájíme na půlky. Na sucho opečeme piniové oříšky.
Z uvedených surovin vymícháme hladké těsto, kterým naplníme vymazané a vysypané formičky. Pečeme při
Mouku smícháme s cukrem a tukem. Poté přidáme kakao,namleté ořechy a vypracujeme hladké těsto. Utrhneme