Prémiový obsah
★★★★
4.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Smícháme mouku s kokosem a cukrem. Poté zapracujeme povolené máslo a vejce. Vyhněteme hladké těsto a
Tuk nahrubo nastrouháme, tatranky a suky rozdrtíte nebo umeleme. Ze všech surovin vypracujeme těsto,
Polevu rozpusťte a pracny v ni namáčejte asi do poloviny
Na vále smícháme umleté škvarky s moukou, cukrem a vejcem. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme ho odležet v lednici. Formičky vymažeme máslem a naplníme
Na válu smícháme mouku, cukr, karob, skořici a oříšky a pak s máslem a několika lžícemi vody vypracujeme
Kuřecí řízky (prsa) lehce rukou naklepeme, osolím a opepříme. Marinádu uděláme smícháním jogurtu, prolisovaného
Mouku smícháme s cukrem a tukem. Poté přidáme kakao,namleté ořechy a vypracujeme hladké těsto. Utrhneme
Všechny ingredience smícháme a vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na dvě části. Poté vyválíme
Vyšleháme žloutek s rumem a máslem. Poté přisypeme mouku a vypracujeme těsto. Hotové těsto vyválíme na