Prémiový obsah
★★★★
1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Polevu rozpusťte a pracny v ni namáčejte asi do poloviny
Tuk nahrubo nastrouháme, tatranky a suky rozdrtíte nebo umeleme. Ze všech surovin vypracujeme těsto,
Na vále smícháme umleté škvarky s moukou, cukrem a vejcem. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme ho odležet v lednici. Formičky vymažeme máslem a naplníme
Z uvedených surovin vymícháme hladké těsto, kterým naplníme vymazané a vysypané formičky. Pečeme při
Z uvedených surovin vypracujeme tekuté těsto, kterým naplníme vymazané a cukrem vysypané formičky. Upečeme
Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, které ve fólii necháme odpočinout do druhého dne. Z těsta