Prémiový obsah
★★★★
1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Polevu rozpusťte a pracny v ni namáčejte asi do poloviny
Tuk nahrubo nastrouháme, tatranky a suky rozdrtíte nebo umeleme. Ze všech surovin vypracujeme těsto,
Na vále smícháme umleté škvarky s moukou, cukrem a vejcem. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme ho odležet v lednici. Formičky vymažeme máslem a naplníme
Z uvedených surovin vymícháme hladké těsto, kterým naplníme vymazané a vysypané formičky. Pečeme při
Z uvedených surovin vypracujeme tekuté těsto, kterým naplníme vymazané a cukrem vysypané formičky. Upečeme