1.6K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Propracujeme těsto a plníme do formiček. Upečené obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým. Autor:
Pracny z tatranek pečeme v předehřáté troubě. Podle chuti obalujeme pracny z tatranek v cukru nebo
Polevu rozpusťte a pracny v ni namáčejte asi do poloviny
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme ho odležet v lednici. Formičky vymažeme máslem a naplníme
Na vále smícháme umleté škvarky s moukou, cukrem a vejcem. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme
Na válu smícháme mouku, cukr, karob, skořici a oříšky a pak s máslem a několika lžícemi vody vypracujeme
Z uvedených surovin vymícháme hladké těsto, kterým naplníme vymazané a vysypané formičky. Pečeme při