Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme do potravinové fólie a necháme ho v chladničce
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme odpočinout. Pak vyválíme na plát, ze kterých vykrajujeme
těsta vytvoříme kuličky, které vtlačujeme do formiček mušliček Na linecká kolečka o velikosti mušliček, která si předem
Z mouky, změklého másla, žloutků, cukru a rumu vypracujeme těsto a dáme asi na dvě hodiny do chladna
Těstoviny uvaříme podle návodu. Česnek a rajčata nakrájíme na půlky. Na sucho opečeme piniové oříšky.
Hotové mušličky obalíme v cukru a necháme pořádně uležet
Plněné mušličky pečeme v předehřáté troubě při 170 Plněné mušličky uložíme do krabic na chladné místo.
Nakonec do polévky vmíchejte uvařené mušličky a kousky
Těstoviny uvaříme podle návodu, bez soli. Současně s nimi uvaříme nakrájenou dýni a hrášek. Mezitím na