276 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Příprava náplně: Marmeládu v míse smícháme s ořechy Vychladlé cukroví slepíme krémem a ozdobíme čokoládovou polevou
a zdobíme čokoládovou polevou. V polevě omočíme slepené perníčky a necháme zaschnout
Těsto vyválejte na plát a vykrajujte kolečka. Než kolečka dostanou zlatavou barvu, vyndejte je z
Jakmile cukroví zchladne slepíme oblíbenou marmeládou
kterého vykrájíme pomocí formiček (libovolné velikosti) kolečka podáváním je můžeme lehce pocukrovat nebo ozdobit polevou
Poté vyválíme na pomoučněném válu a vykrajujeme kolečka Upečeme v troubě, necháme vychladnout a poté slepujeme marmeládou
Druhou polovinu koleček namažeme marmeládou. Namočená a namazaná kolečka poslepujeme dohromady.
Do poloviny koleček uděláme ještě malým kolečkem dírku Poté necháme důkladně zchladnout a slepujeme marmeládou
Z vyváleného těsta vykrajujeme kolečka a pokládáme marmeládou.
Marmeládu v míse smícháme s ořechy a cukrem. Vychladlé cukroví slepíme krémem a ozdobíme čokoládovou polevou
Kolečka s otvorem namočíme do polevy a pak posypeme Rybízovou marmeládu trochu naředíme rumem a potřeme