352 čtenářů
1 h
jardagurman
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Těsto vyválejte na plát a vykrajujte kolečka. Než kolečka dostanou zlatavou barvu, vyndejte je z
Poté vyválíme na pomoučněném válu a vykrajujeme kolečka Upečeme v troubě, necháme vychladnout a poté slepujeme marmeládou
kterého vykrájíme pomocí formiček (libovolné velikosti) kolečka
Druhou polovinu koleček namažeme marmeládou. Namočená a namazaná kolečka poslepujeme dohromady.
Z mouky, másla, ořechů, cukru a zbytků surovin vypracujeme Kolečka upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem
Do poloviny koleček uděláme ještě malým kolečkem dírku Poté necháme důkladně zchladnout a slepujeme marmeládou
Z vyváleného těsta vykrajujeme kolečka a pokládáme marmeládou.
Upečená kolečka slepujeme marmeládou dle chuti. Polevu naneseme na slepená kolečka.
Vykrojíme kolečka nebo jiné tvary a upečeme. Hotová kolečka namáčíme do poloviny v čokoládě.
Mleté vlašské ořechy zpracujeme se strouhanou čokoládou Pak krájíme na centimetr silná kolečka, která pečeme
Bílek rozšleháme s trochou marmelády, naneseme na kolečka o ozdobíme půlkou vlašského ořechu.