Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka
Mouku smícháme s ořechy, cukrem, práškem do pečiva o ozdobíme půlkou vlašského ořechu.
Marmeládu v míse smícháme s ořechy a cukrem. těsto, které poté vyválíme a vykrajujeme například kolečka
Příprava náplně: Vlašské ořechy smícháme s meruňkovým Vyválíme, vkrajujeme kolečka a poté dáme na plech vyložený
Na sádle osmahneme drobně nasekanou očištěnou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, sůl, mletý pepř
Vysokou sklenici naplníme kávou připravenou v konvici nebo filtrací a přidáme šlehanou smetanu. Pokud
Ke změklému máslu přisypeme mouku a kávu a vyšleháme vše do pěny. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.
Pečivo nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka. K rohlíkům přidáme osmahlou cibulku. Máslo utřeme se
Mléko, cukr, máslo a kakao svaříme v hrnci, jakmile přejde varem, odstavíme. Poté přidáme mouku s práškem
Maso omyjeme, osušíme v papírové utěrce, okraje plátků nařízneme, aby se nám řízky nekroutily. Plátky