Prémiový obsah
★★★
906 čtenářů
1 h
nikolka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Polevu naneseme na slepená kolečka. Nakonec rozehřejeme čokoládovou polevu a dozdobíme.
Válečky poté nakrájíme na 1 cm silná kolečka. Kolečka po vychladnutí namáčíme v rozpuštěné čokoládě
Mouku s moučkovým cukrem prosejeme na vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které
Poté vyválíme na pomoučněném válu a vykrajujeme kolečka Rozpuštěnou čokoládou kolečka ozdobíme nakonec přidáme
Druhou polovinu koleček namažeme marmeládou. Namočená a namazaná kolečka poslepujeme dohromady.
Poté vyválíme na pomoučněném válu a vykrajujeme kolečka
vychladnout na mřížce, pak spojíme marmeládou a zdobíme čokoládovou
V pánvi nasucho opražíme mandle a 50 g cukru. Necháme vychladnout. Bílky ušleháme do sněhu a postupně
Vytvoříme kvásek z cukru, 100ml vlažného mléka a droždí. Do prosáté mouky dáme vejce, sůl, sádlo, zbytek
Mouku a cukr dáme na vál, uděláme důlek. Přidáme dva žloutky, rum, citronovou šťávu a nastrouhané máslo
Na vál prosejeme mouku, přidáme prášek do pečiva a uděláme důlek, do kterého dáme cukr, vanilkový cukr
Prvních 6 surovin dejte do mísy a rukouz nich vypracujte hladké těsto. Nechte v chladu odpočinout, nejlépe