Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Válečky poté nakrájíme na 1 cm silná kolečka. Kolečka po vychladnutí namáčíme v rozpuštěné čokoládě
těsto, které poté vyválíme a vykrajujeme například kolečka Vychladlé cukroví slepíme krémem a ozdobíme čokoládovou
Poté vyválíme na pomoučněném válu a vykrajujeme kolečka
Druhou polovinu koleček namažeme marmeládou. Namočená a namazaná kolečka poslepujeme dohromady.
Poté vyválíme na pomoučněném válu a vykrajujeme kolečka Rozpuštěnou čokoládou kolečka ozdobíme nakonec přidáme
Do sklenice dáme na dno několik kostek ledu, na ně nalijeme vodku, džus z černého rybízu a zastříkneme
Do přeseté mouky zamícháme vlažné mléko, v kterém jsme rozmíchali cukr s droždím. Potom přidáme rozpuštěný
Do pečící mísy vlijeme vlažné mléko s vodou, octem a olejem. Nasypeme všechny tři druhy mouky, přidáme
Společně vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, pak do směsi vmícháme kakao, mouku, přilijeme olej a důkladně
Máslo a vodu rozehřejme. Sirup dáme do mísy, kvasnice do něj nadrobíme a mícháme až se rozpustí. Přidáme
Na kvásek v míse smícháme špetku sušeného droždí, teplou vodu, celozrnnou žitnou mouku a uděláme hladké
Polovinu koleček potřeme čokoládovou polevou a přilepíme Kolečka slepujeme ořechovou nádivkou.