245 čtenářů
2 h
anet.ruzicka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Pro přípravu těsta na Linecké cukroví prosijeme na Z poloviny cukroví na plechu vypíchneme kovovou trubičkou
Plech je dobré během pečení v troubě otočit, aby se linecké Upečené linecké kytičky slepujte zavařeninou a podle
Polovinu cukroví potřeme marmeládou a přiklopíme polovinou
Rybí hlavy a vnitřnosti uvaříme doměkka. Poté odstraníme kosti a maso dáme zvonu vařit do vývaru s vodou
Cukr, med a žloutek utřeme a zahustíme moukou smíchanou předem s práškem do pečiva a citrónovou kůrou
Cukr se žloutky ušleháme do pěny. Zalijeme vařícím mlékem se škrobem a mícháme do vychladnutí. Teprve
Do prosáté mouky zamíchejte kypřicí prášek a citrónovou kůru. Povolené máslo utřete s cukrem moučkou,
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
žloutků, celého vejce a citronové šťávy vypracujeme linecké Upečené linecké cukroví necháme vychladnout a slepíme
Linecké těsto podle tohoto receptu používáme podle potřeby na vánoční cukroví, dezerty a moučníky.