Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Ze surovin na těsto vytvoříme hladké těsto, které zabalíme Na krém rozmícháme v části mléka pudinkový prášek.
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Příprava krému: Pudinkový prášek rozmícháme s cukrem
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
Těsto rozválíme na velký obdélník a rozetřeme na něj Těsto smotáme jako roládu a nakrájíme na kousky cca
Příprava těsta: Mouku, změklé máslo, cukry a vejce spojíme a umícháme v hladké těsto.