Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
linecké těsto Správný výběr surovin Aby bylo linecké Navíc je tato mouka vyvinuta přesně na míru těstům,
surovin vypracujte hladké a kompaktní světlé i tmavé těsto drť, lyofilizované ovoce Ať už světlé, nebo tmavé těsto
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky, které
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně