Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
Všetky prísady na cesto vymiesime, vyvaľkáme na 3 mm hrubo a vykrajujeme oválky na podošvy papučiek.
žloutky, změklé nastrouhané máslo a vypracujeme hladké těsto Těsto vyválíme na pomoučněném vále na tenkou placku
(pokud je těsto příliš drobivé, můžeme přidat 1-2 Těsto vyválíme a přeneseme do koláčové formy.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně