Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
linecké těsto Správný výběr surovin Aby bylo linecké Navíc je tato mouka vyvinuta přesně na míru těstům,
surovin vypracujte hladké a kompaktní světlé i tmavé těsto drť, lyofilizované ovoce Ať už světlé, nebo tmavé těsto
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
Poté vypracujeme těsto a vyválíme na pomoučněném válu Z těsta vykrajujeme zajíčky, které dáme na plech a
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
rukama nebo v robotu, dokud se nevytvoří drobivé těsto Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici