1.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Pomocí cukrářského sáčku zdobíme hotové košíčky.
natlačíme tenkou vrstvou do vymaštěných formiček na košíčky upečeme v horké troubě. (180 °C, 7 – 9 minut) Vychladlé košíčky
Těsto umícháme a vložíme do košíčků či formiček na Náplň umixujeme a plníme jí upečené a vychladlé košíčky
V připravené míse ze všech uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Poté přidáme citronovou šťávu a naplníme zdobičky. Poleva je vhodná
Žloutky s prosátým moučkovým cukrem třeme tak dlouho, až vznikne hladká a lesklá poleva.
Nadrobno pokrájenou cibuli, ocet, 0,5 dl vody a lžíci nadrobno pokrájené pažitky zalijeme vodou a octem