Těsto je perfektní také na jiné korpusy, zejména košíčků a mašliček.
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rohlíky rozmixujeme a přidáme mléko, kypřící prášek, ořechy
přiveďte k varu vodu s cukrem a kořením - lžičkou perníkové Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Změklé máslo spojíme s moukou, cukrem a ořechy a vypracujeme Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni s kouskem másla.
Nakonec přisypeme rozinky a ořechy, promícháme a nalejeme čokoládovou polevou a posypeme mletými vlašskými ořechy
těsto, z kterého poté pomocí formiček tvoříme vzory ořechů Polovinu poté namáčíme v čokoládě.
Promícháme a přidáme vejce, olej a strouhanou čokoládu
Utřeme máslo s vejcem a žloutkem, moukou, cukrem a ořechy Nakonec ozdobíme rozpuštěnou čokoládou ve vodní lázni
Rozpustíme čokoládu s kouskem másla a troškou vody
Smíchejte vajíčka s cukrem a medem. Zamíchejte a přidejte zbytek ingredincí. Těsto nalijte na plech vyložený
Mouku prosejeme s cukrem a přidáme žloutek, koření a jedlou sodu. Poté vmícháme med a máslo pokojové
Všechny suché přísady smícháme v misce. Přidáme 2 ks vejce, med a Heru. Ručně vypracujeme měkké a poddajné