Těsto je perfektní také na jiné korpusy, zejména košíčků a mašliček.
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
přiveďte k varu vodu s cukrem a kořením - lžičkou perníkové Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Utřeme máslo s vejcem a žloutkem, moukou, cukrem a ořechy Nakonec ozdobíme rozpuštěnou čokoládou ve vodní lázni
Promícháme a přidáme vejce, olej a strouhanou čokoládu
těsto, z kterého poté pomocí formiček tvoříme vzory ořechů Polovinu poté namáčíme v čokoládě.
Nakonec přisypeme rozinky a ořechy, promícháme a nalejeme čokoládovou polevou a posypeme mletými vlašskými ořechy
Změklé máslo spojíme s moukou, cukrem a ořechy a vypracujeme Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni s kouskem másla.
Rozpustíme čokoládu s kouskem másla a troškou vody
Nakonec přisypeme rozinky, ořechy a znovu promícháme V kastrolku rozpustíme čokoládu s mlékem a máslem a
Suroviny smícháme a vytvoříme střední kulaté knedlíčky. Povaříme 5 minut ve vroucí vodě a pak hned obalíme
Sypké suroviny smícháme v misce, přidáme heru, med a vejce. Hotové těsto vyválíme na plát a vytvarujeme