Těsto je perfektní také na jiné korpusy, zejména košíčků a mašliček.
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
přiveďte k varu vodu s cukrem a kořením - lžičkou perníkové Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Nakonec přisypeme rozinky a ořechy, promícháme a nalejeme čokoládovou polevou a posypeme mletými vlašskými ořechy
Změklé máslo spojíme s moukou, cukrem a ořechy a vypracujeme Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni s kouskem másla.
těsto, z kterého poté pomocí formiček tvoříme vzory ořechů Polovinu poté namáčíme v čokoládě.
Promícháme a přidáme vejce, olej a strouhanou čokoládu
Utřeme máslo s vejcem a žloutkem, moukou, cukrem a ořechy Nakonec ozdobíme rozpuštěnou čokoládou ve vodní lázni
Rozpustíme čokoládu s kouskem másla a troškou vody
Smíchejte vajíčka s cukrem a medem. Zamíchejte a přidejte zbytek ingredincí. Těsto nalijte na plech vyložený
Z těstových surovin vypracujeme hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo