Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Do tuhého sněhu z bílků přidáme špetku soli a vmícháme cukr. Prosejeme mouku a lehce vmícháme. Těsto
Pivo nalijeme do hrnce, přidáme ovoce a zázvor na plátky. Vhodíme koření a přidáme med. zahřejeme asi
Tvaroh smícháme se všemi ingrediencemi. Česnek prolisujeme a vmícháme nakonec. Dáme odležet do lednice
Smícháme obě hořčice s vínem. Poté přidáme med a necháme odležet v lednici. Podáváme k masu, například
Prsa si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, posypeme solí a promícháme, přikryjeme fólií a necháme
Utřeme vejce s krystalovým cukrem, přidáme olej, kakao a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto míchám
Z másla, piva a mouky si vypracujeme nelepivé těsto. Rozdělíme si ho na dva kousky a vyválíme na obdélníky
hladké těsto, ze kterého tvoříme pomocí formičky malé rohlíčky
Do malého kastrůlku nebo hrnku rozdrobíme droždí, rozetřeme je lžící na kašičku, přidáme lžičku cukru
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým