Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Do tuhého sněhu z bílků přidáme špetku soli a vmícháme cukr. Prosejeme mouku a lehce vmícháme. Těsto
Pivo nalijeme do hrnce, přidáme ovoce a zázvor na plátky. Vhodíme koření a přidáme med. zahřejeme asi
Tvaroh smícháme se všemi ingrediencemi. Česnek prolisujeme a vmícháme nakonec. Dáme odležet do lednice
Smícháme obě hořčice s vínem. Poté přidáme med a necháme odležet v lednici. Podáváme k masu, například
Prsa si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, posypeme solí a promícháme, přikryjeme fólií a necháme
Utřeme vejce s krystalovým cukrem, přidáme olej, kakao a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto míchám
Z másla, piva a mouky si vypracujeme nelepivé těsto. Rozdělíme si ho na dva kousky a vyválíme na obdélníky
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
Do malého kastrůlku nebo hrnku rozdrobíme droždí, rozetřeme je lžící na kašičku, přidáme lžičku cukru
hladké těsto, ze kterého tvoříme pomocí formičky malé rohlíčky
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým