Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Do tuhého sněhu z bílků přidáme špetku soli a vmícháme cukr. Prosejeme mouku a lehce vmícháme. Těsto
Tvaroh smícháme se všemi ingrediencemi. Česnek prolisujeme a vmícháme nakonec. Dáme odležet do lednice
Smícháme obě hořčice s vínem. Poté přidáme med a necháme odležet v lednici. Podáváme k masu, například
Pivo nalijeme do hrnce, přidáme ovoce a zázvor na plátky. Vhodíme koření a přidáme med. zahřejeme asi
Prsa si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, posypeme solí a promícháme, přikryjeme fólií a necháme
Utřeme vejce s krystalovým cukrem, přidáme olej, kakao a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto míchám
Z másla, piva a mouky si vypracujeme nelepivé těsto. Rozdělíme si ho na dva kousky a vyválíme na obdélníky
Do malého kastrůlku nebo hrnku rozdrobíme droždí, rozetřeme je lžící na kašičku, přidáme lžičku cukru
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
Vše dáme do mixéru s hákem a vypracujeme těsto. Přendáme na vál, lehce pomočíme. Rozdělíme na 15 dílů
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým