Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme hvězdičky, pečeme dorůžova
Příprava korpusu: V míse smícháme vejce s cukrem, mlékem, moukou prosetou s práškem do pečiva a máslem
Listové těsto rozválíme na plát do platu obdélníku. Potřeme rozpuštěným máslem, posypeme cukrem a skořicí
Na vál dáme hladkou mouku, moučkový cukr, mleté oříšky, mletou skořici a nastrouhanou citrónovou kůru
Lisotvé těsto potřeme směsí cukru a skočice. Přiklopíme druhou částí a nakrájíme na tyčinky. Poté stočíme
Smetanu rozmícháme s vejci, máslem a špetkou soli. Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Na vále těsto rozválíme
Ze všech surovin mimo skořicového cukru uhněteme těsto Rukama vytvarujeme kuličky a obalíme je ve skořicovém
V mouce rozdrobíme máslo, přidáme cukr, skořici, vejce a rychle vypracujeme těsto. Vyválíme plát na sílu
V misce smícháme mouku, cukr, pudink, vanilkový cukr, máslo a vejce. Těsto necháme odležet v chladu a
Z uvedených surovin vypracujeme na válu těsto, zabalíme je do fólie a necháme asi hodinu na chladném
Čaj dochutíme citronovou šťávou, cukrem, skořicí a medem. Nakonec do něj nalijeme punč a zamícháme. Porce
Smícháme ingredience na těsto a vypracujeme. Poté rozválíme na tenký plát a potřeme náplní. Poté srolujeme