Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Kotlety nakrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každou položíme plátek anglické slaniny a poklademe
Kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme a rozkrájíme na čtverečky o velikosti asi 2 - 3 cm. Opepříme
Tatranky nastrouháme a přidáme k nim nastrouhaný tuk, kakao, rum a cukr. K tomu přidáme sníh z bílku
Na umytou a odblaněnou svíčkovou nandáme proužky uzené slaniny. Opečeme na polovičce sádla a vložíme
Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické
poloviny těsta vykrajujeme kolečka a z druhé poloviny hvězdičky potřeme kolečka meruňkovou marmeládou a spojíme s hvězdičkou
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
pomoučeném vále na plát silný asi 3 mm, vykrojíme hvězdičky Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky
Z tohoto plátu vykrajujeme hvězdičky ve 3 různých velikostech Upečené hvězdičky slepujeme na sebe marmeládou od největší
rozválíme na pomoučeném vále a vykrájíme formičkou hvězdičky
Vyválíme těsto a vykrajujeme hvězdičky. Po vychladnutí hvězdičky slepíme marmeládou nebo krémem