Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Na umytou a odblaněnou svíčkovou nandáme proužky uzené slaniny. Opečeme na polovičce sádla a vložíme
Kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme a rozkrájíme na čtverečky o velikosti asi 2 - 3 cm. Opepříme
Tatranky nastrouháme a přidáme k nim nastrouhaný tuk, kakao, rum a cukr. K tomu přidáme sníh z bílku
Kotlety nakrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každou položíme plátek anglické slaniny a poklademe
Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické
Na vál přesijeme mouku, do ní nastrouháme Heru, přilijeme šlehačku a vypracujeme těsto. Na pomoučeném
pomoučněném vále placku silnou 3 až 4 mm, vykrájíme hvězdičky Promícháme a dezertní lžičkou nandáváme na vychladlé hvězdičky
Z hotového vyváleného těsta vykrajujeme tvary hvězdiček Hvězdičky podáváme k vínu.
Pak vykrajujeme formičkami hvězdičky, které upečeme na vymaštěném plechu a hvězdičky ještě horké na plechu
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným