Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Tatranky nastrouháme a přidáme k nim nastrouhaný tuk, kakao, rum a cukr. K tomu přidáme sníh z bílku
Kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme a rozkrájíme na čtverečky o velikosti asi 2 - 3 cm. Opepříme
Kotlety nakrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každou položíme plátek anglické slaniny a poklademe
Na umytou a odblaněnou svíčkovou nandáme proužky uzené slaniny. Opečeme na polovičce sádla a vložíme
Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické
Z tohoto plátu vykrajujeme hvězdičky ve 3 různých velikostech Upečené hvězdičky slepujeme na sebe marmeládou od největší
rozválíme na pomoučeném vále a vykrájíme formičkou hvězdičky
Vyválíme těsto a vykrajujeme hvězdičky. Po vychladnutí hvězdičky slepíme marmeládou nebo krémem