Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vypracuj těsto: V míse smíchej mouku, cukr, vanilku, máslo, vejce a citronovou kůru. Vypracuj hladké
Mouku a cukr dáme na vál, uděláme důlek, přidáme žloutek a nastrouhané máslo. Zpracujeme hladké těsto
Cukroví upečeme na pomaštěném plechu v horké troubě
strojku s vložkou na vánoční pečivo a tvoříme tyčinky Cukroví
Cukroví upečeme na pomaštěném plechu v horké troubě
Z mouky, cukrů, tuku a žloutků vypracujeme těsto, které necháme do 2.dne odpočinout. Pak znovu propracujeme
odpočinout Těsto dáme do masového strojku s nástavcem na cukroví Vytlačené cukroví vyskládáme na plech vyložený pečícím
Smícháme si mouku s práškem do pečiva a utřeme si cukr s vejci, poté do směsi s vejci přidáme kokos,
Strojkové cukroví pečeme ve vyhřáté troubě na 170 ° Strojkové cukroví pečeme asi 2 týdny před vánočními
Těsto: Všechny suroviny zpracuj do hladkého těsta. Pokud je příliš měkké, dej ho na 20–30 minut do lednice