Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
45 m
janapozarova
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Mouku prosijeme s moučkovým a vanilkovým cukrem na Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož