Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
45 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme