Prémiový obsah
★★★★★
23.5K čtenářů
2 h
nov.radka79
Neznámý autor
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
mouku a moučkový cukr, přidáme kakao, jedlou sodu, perníkové Vykrajujeme vajíčka a dáváme je na plech vyložený pečícím
Mouku prosejeme s cukrem a přidáme žloutek, koření a jedlou sodu. Poté vmícháme med a máslo pokojové
Všechny suché přísady smícháme v misce. Přidáme 2 ks vejce, med a Heru. Ručně vypracujeme měkké a poddajné
Z těstových surovin vypracujeme hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme
Připravíme si kvásek z droždí, vlažného mléka a cukru. V míse si smícháme perník, kakao, mouku a špetku
Sypké suroviny smícháme v misce, přidáme heru, med a vejce. Hotové těsto vyválíme na plát a vytvarujeme
Mouku prosejeme s cukrem, kakaem a kypřícím práškem. Přidáme vejce, med, rum, mléko a vypracujeme těsto
Mouku smícháme v míse s kořením, špetkou soli, kakaem, práškem do pečiva, máslem a cukrem. Vejce vyšleháme