99 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Z vypracovaného těsta vykrájíme tvary, upečeme při 180°C asi
Krém vytvoříme tak, že vyšleháme ve vodní lázni vejce a cukr vanilkový a krupici. jakmile krém zhoustne
Příprava krému: Mléko svaříme s cukrem a moukou. Hotovým krémem slepíme hotová srdíčka. které můžeme
Na krém rozmícháme v části mléka pudinkový prášek. Krém dáme do zdobícího sáčku.
Mezitím si připravíme ovoce a šlehačku. Na krém si vyšleháme smetanu s vanilkovým cukrem do
Necháme zchladnout a slepujeme krémem. Zbytkem krému můžeme i ozdobit.
Na těsto smícháme všechny suroviny a vypracujeme. Hotové hladké těsto zabalíme do fólie a necháme 1 hodinu