Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Těsto vyválíme na tenký plát a vykrajujeme z něj kolečka
Všechny ingredience vložíme do mísy a ručně zpracujeme hladké těsto. Pro usnadnění práce můžeme použít
kterého vykrájíme pomocí formiček (libovolné velikosti) kolečka
Mouku smícháme s tvarohem a herou. Poté přidáme žloutek a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na plát a
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto uležet v lednici nejméně 12 hodin. Poté těsto rozvalíme
Všechny suroviny spojíme s vypracujeme těsto. To přikryjeme a necháme uležet do druhého dne v lednici
Tuk si necháme změknout a z ingrediencí si vypracujeme hladké těsto, které si necháme odpočinout v lednici
Těsto si vypracujeme, vyválíme a vykrajujeme kolečka K sobě poté slepíme krémem nebo marmeládou.
Na máslový krém uvaříme pudink dle návodu na obale Na polovinu srdíček naneseme nejprve máslový krém,
Z vyváleného těsta vykrajujeme kolečka a pokládáme Linecká kolečka pečeme ve vyhřáté troubě 10 minut.
Poté vyválíme a vykrajujeme kolečka, které dáme na Do poloviny koleček uděláme ještě malým kolečkem dírku