1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Mouku smícháme se sodou. Vejce vyšleháme s máslem, medem a cukrem. Vše smícháme s moukou, přidáme mléko
Do horké vodní lázně postavíme hrnec s vejci a cukrem. Elektrickým šlehačem ušleháme do husté hmoty.
Celá vejce s cukrem ušleháme do pěny. Do tohoto základu přidáme mouku prosetou s kypřícím práškem a poté
Z těsta lžičkou vykrajujeme malé hrudky, které přeneseme Upečeme hrudky pokropíme čokoládovou polevou
Pomocí lžiček děláme hrudky, které vkládáme do papírových
Hotové hrudky ihned sundáme z plechu a dáme vychladnout Vychladlé hrudky ozdobíme trochou rozpuštěné bílé čokolády