1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky, které
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
Máslo postupně rozdrolíme a vypracujeme těsto. Z těsta postupně vykrajujeme srdíčka.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
žloutky, změklé nastrouhané máslo a vypracujeme hladké těsto Těsto vyválíme na pomoučněném vále na tenkou placku