Prémiový obsah
★★★★
8.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
žloutků, celého vejce a citronové šťávy vypracujeme linecké Upečené linecké cukroví necháme vychladnout a slepíme
Linecké těsto podle tohoto receptu používáme podle potřeby na vánoční cukroví, dezerty a moučníky.
Do mísy vysypeme mouku a cukr, přidáme žloutek, máslo a vypracujeme nelepivé těsto. Pokud je těsto řídké
Zchladlé cukroví slepujeme vždy po dvou k sobě rybízovou nebo malinovou zavařeninou.
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou.
Cukr, mouku, žloutek a máslo smícháme a vypracujeme hladké těsto. Necháme odležet v lednici asi 12 hodin
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Změklé máslo prošleháme se žloutky a moučkovým cukrem. K žloutkové směsi prosejeme mouku a kakao. Krátce
Mouku a cukr dáme na vál, uděláme důlek. Přidáme dva žloutky, rum, citronovou šťávu a nastrouhané máslo