Prémiový obsah
★★★
6.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Takto připravé pracny (medvědí tlapy), pokládáme na Po upečení musíme ihned pracny vyklopit a obalit ve
Mírně vychladlé upečené pracny vyklepneme a obalíme
Uděláme si těsto, kterým naplníme formičky na tlapky a upečeme dozlatova. Dle chuti k sobě slepíme máslovým
Horké pracny vyklepneme, ještě horké je obalíme v sorbitu Pokud chceme mít dia medvědí pracny tmavé, přidáme
chladničce uležet.Druhý den plníme do formiček na pracny máslem a pečeme při cca 180°C.Po upečení necháme pracny
K hladké mouce, cukru, nastrouhané čokoládě, umletým ořechům, skořici, hřebíčku a strouhané citronové
Nejprve si uvaříme hustou kaši na krém. Do 1/2 l mléka přidáme 1 1/2 vanilkového pudinku a 1 vanilkový