Prémiový obsah
★★★
6.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Takto připravé pracny (medvědí tlapy), pokládáme na Po upečení musíme ihned pracny vyklopit a obalit ve
Mírně vychladlé upečené pracny vyklepneme a obalíme
Uděláme si těsto, kterým naplníme formičky na tlapky a upečeme dozlatova. Dle chuti k sobě slepíme máslovým
Horké pracny vyklepneme, ještě horké je obalíme v sorbitu Pokud chceme mít dia medvědí pracny tmavé, přidáme
chladničce uležet.Druhý den plníme do formiček na pracny máslem a pečeme při cca 180°C.Po upečení necháme pracny
K hladké mouce, cukru, nastrouhané čokoládě, umletým ořechům, skořici, hřebíčku a strouhané citronové
Nejprve si uvaříme hustou kaši na krém. Do 1/2 l mléka přidáme 1 1/2 vanilkového pudinku a 1 vanilkový