Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
vtlačíme do nich kousky těsta a upečeme, 10-15 minut podle Hotové pracny obalujeme v moučkovém cukru.
Ingredience smícháme, z těsta utvoříme bochánek a necháme jej uležet v lednici. Z těsta vyválíme váleček
Všechnu zeleninu očistíme a opereme. Mrkev, petržel a celer nastrouháme na hrubším struhadle, ostatní
Pláty listového těsta rozprostřeme na plech s pečícím papírem a rovnoměrně propícháme vidličkou. pečeme
Utřeme si máslo se žloutky, přidáme rum a mouku a necháme hodinu odležet. Na náplň si připravíme ořechy
Okurky omyjeme a naskládáme střídavě s listy a koprem do 5 litrové sklenice. V hrnci smícháme 5 l vody
Maso nakrájíme na plátky (je lepší koupit již nakrájené) a naložíme do bílého jogurtu s česnekem. Necháme
Zalijeme vývarem a přidáme koření, osolíme a opepříme podle Zahustíme podle potřeby moukou rozšlehanou ve smetaně