Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Vyšleháme bílky s cukrem a vmícháme rum. Rohlíky zbavíme patek a nakrájíme na kousky. Postupně vmícháme
Bílky vyšleháme s cukrem a špetkou soli do tuhé pěny, do které poté přimícháme kokos. Ze vzniklé směsi
V míse vyšleháme vejce s cukrem a postupně přidáváme změklé máslo, mouku prosetou s kypřícím práškem,
Z uvedených surovin si uděláme těsto, ze kterého vytvarujeme malé kuličky. Pečeme v troubě dozlatova
Ořechy nadržíme, přidáme cukr a skořici. Máslo si rozpustíme, těsto rozdělíme na 3 díly a rozválíme.
Ingredience smícháme, z těsta utvoříme bochánek a necháme jej uležet v lednici. Z těsta vyválíme váleček
Dýni oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostečky. Poté jí dáme do mísy zalijeme roztokem z vody
Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny. přidáme mleté ořechy, mouku a dobře promícháme. Nakonec
Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny. přidáme strouhaný kokos, kakao, bílek a vše promícháme
Nejprve připravíme máslové těsto. ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout