Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Z hladké mouky, cukru moučka, 150 g kokosu, vejce a másla nebo margarínu vypracujeme těsto, které necháme
Těsto vyválíme na plát silný asi 2 mm, vykrajujeme kolečka Pečená kolečka přendáme na tác a po vychladnutí je
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka
Těsto vyválejte na plát a vykrajujte kolečka. Než kolečka dostanou zlatavou barvu, vyndejte je z
Vyválíme, vykrájíme kolečka a dáme na plech vyložený Poté vychladlá kolečka slepíme.
Všechny potřebné suroviny smícháme do tužšího těsta. Ze směsi vytvarujeme hrudky, které klademe na plech
Všechny ingredience vložíme do mísy a ručně zpracujeme hladké těsto. Pro usnadnění práce můžeme použít
Krémovou směs prošleháme a vždy dvě kolečka s ní spojíme Vrchní kolečko namočíme do čokoládové polevy, posypeme