Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového