Prémiový obsah
★★★★
7.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.