Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
potřeby odpočinout a můžeme začít tvarovat malé drobné rohlíčky Rohlíčky jsou velmi křehké, ale chuťově úžasné, takže
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky