3.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Příprava trubiček: Všechny suroviny zpracujeme na vláčné Teplé trubičky sejmeme a necháme vychladnout.
vykrajujeme čtverečky, které natočíme na železné trubičky
Máslo nakrájíme na malé kousky. Mouku nasypeme na vál a uprostřed vytlačíme prohlubeň. Do důlku vložíme
Touto směsí pak trubičky naplníme. Plněné trubičky namáčíme v polevě a hned obalujeme
do mísy nebo na vál, přidáme jedlou sodu, vejce a med Horká upečená kolečka stočíme přes vařečku do trubiček
Přidáme žloutek, mléko a med. Okraje trubiček namáčíme v čokoládové polevě a v mletých
Skládaly se jen z medu, mouky a pepře. Medové vánoční perníčky Speciální mouka na Perníčky
Do hluboké mísy nasypte mouku. Přidejte postupně všechny suroviny a ručně nebo v robotu zpracujte hladké
do kterého postupně zašleháme cukr spolu s tekutým medem