Prémiový obsah
★★★
765 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Z korpusu si vykrájíme kolečka, potřeme nugátem. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a cukrem, nastříkáme
Stěrkou stáhněte do vymazané formy na chlebíček, bábovku
Upečený a vychlazený chlebíček nakrájíme na plátky, sněhem ušlehaným z bílků a cukru moučky a čerstvým ovocem
Do mísy prosejeme mouku s kypřím práškem. přidám pokrájené fíky, datle, rozinky, ovoce a cukr s ořechy
Rozpusťte nugátovou hmotu a slepte k sobě vždy dvě
Z mouky, kakaa, cukrů, vejce a másla vymícháme hladké těsto. Vyválíme, vykrájíme kolečka a dáme na plech
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do vychladlého krému přidáme
Mandle opražíme na pánvi a dáme bokem. Smícháme cukr, perníkové koření a suroviny na krém a vypracujeme
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do půlky vychladlého krému
Ztužený tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme kondenzované mléko, moučkový a vanilkový cukr a pudinkový
Vejce ušleháme společně s cukrem a postupně přidáme ostatní suroviny. Těsto nalijeme na vymaštěný plech