Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na krém vyšleháme smetanu a přidáme ostatní suroviny Krém natřeme na hotový piškot a roládu zavineme.
Začněte připravovat krém. Krém by měl během šlehání znásobit objem.
na 3 kola, pokapeme je rumem, spojíme větší částí krému Příprava krému: Jemně umletá ořechová jádra, cukr a
Hotový oříškový plát potřeme meruňkovou náplní a stočíme Roládu potřeme máslovým krémem a posypeme mletými oříškovými
Na krém si svaříme 500 ml smetanu s cukrem a kávou, Boky dortu potřeme zbylým krémem a obalíme nasekanými
polotučný) 3 lžíce smetana (ke šlehání) 1 lžíce lísko-oříškový krém (Cukrfree s kakaem a vanilkou Lucky Alvin)
Na krém si vyšleháme změklé máslo s moučkovým cukrem Koláč podáváme s oříškovým krémem.
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
Z mléka, pudinku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink, který za stálého míchání vychladíme. Potom
Na mírném ohni rozpustíme ztužený tuk a čokoládu, přidáme prosátý moučkový cukr s kakaem a umícháme dohladka