298 čtenářů
1 h
sandra
cca 40 kusů
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
a nabude na objemu, nakonec zašleháme pistáciový krém Polovinu cukroví natřeme krémem, druhou polovinu máčíme
300 ml smetany zahřejte, přidejte med a pistáciovou Šlehejte velmi opatrně, krém se snadno přešlehá.
Vychladlé tvary spojíme krémem z vyšlehaného másla s cukrem a pistáciovým máslem.
a pak přišleháme pistáciovou pastu. Nakonec ozdobíme pistáciovým krémem, čokoládovými vajíčky
Pistácie nasekáme, smícháme s moukou, kypřícím práškem a cukrem. Přidáme dřeň z vanilkového lusku a sůl
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
Z mléka, pudinku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink, který za stálého míchání vychladíme. Potom
Na mírném ohni rozpustíme ztužený tuk a čokoládu, přidáme prosátý moučkový cukr s kakaem a umícháme dohladka
Smetanu s cukrem svaříme a přimícháme mleté oříšky. Dáme vychladnout do druhého dne v ledničce. Druhý
Čokoládu nalámeme do smetany a na mírném ohni za stálého míchání zahříváme k bodu varu,odstavíme a mícháme